fbpx

36 Duo WK360SLUX

Harvia 36 Duo -kiuas on ainutlaatuinen ”2in1” ratkaisu, jossa on yhdessä puulämmitteinen KIUAS & TAKKA. Yhdellä lämmittämisellä pääset nauttimaan kahdesta tunnelmasta. Lämmitä saunasi löylykuntoon – samaan aikaan voit nauttia takkahuoneen puolella miellyttävän takkatulen luomasta tunnelmasta. Puulämmitteinen kiuas tuo saunaan perinteisen saunan henkeä ja antaa mahtavat löylyt.

Saunan jälkeen voit nautiskella jälkilöylyistä takkahuoneen puolella vaikkapa makkaraa paistaen ja virvokkeista nauttien… ja sitten taas saunomaan. Kestävän ja komean Duo-kiukaan ulkokuori on korkealuokkaista ruostumatonta terästä. Kiukaassa on suuri ja tyylikäs, teräksinen lasiluukku. Laatu on taattua Harviaa.

Kiuas ja takka yhdessä

Harvia Duo on puulämmitteisen kiukaan ja takan yhdistelmä. Lämmitä saunasi löylykuntoon – samaan aikaan voit nauttia takkahuoneen puolella miellyttävän takkatulen luomasta tunnelmasta. Duo tuo saunaan perinteisen saunan henkeä ja antaa väkevät löylyt.

Harvia Duo on kestävä käytössä. Kiukaan ulkovaippa on korkealuokkaista ruostumatonta terästä. Kiukaassa on suuri tyylikäs, teräksinen lasiluukku. Kiuas voidaan varustaa piippumallin vedenlämmittimellä.

  WK360SLUX
Väri Musta
Teho kW 31
Paino kg 80
Syvyys cm 51 + 28
Leveys cm 51
Korkeus cm 81
Saunan minimikoko m3 14
Saunan maksimikoko m3 36
Kivimäärä kg max. 60
Tulitilan kansi mm 6
Savuaukon halkaisija mm 115
NÄYTÄ LISÄÄ