Carbon infrapunalaite 380 W WX455

Harvia Carbon-infrapunalaite on infrasaunasi lempeä lämmöntuoja. Carbon-infrapunalaite ohut hiilikuituvastus, joka lämpenee nopeasti virran kulkiessa sen läpi. Se on asennettavissa kuivaan tilaan esimerkiksi paneloinnin päälle. Carbon-infrapunalaite soveltuu Comfort-mallin rinnalla räätälöitäviin Harvian infrasaunoihin.

Nopeasti lempeään lämpöön kaipaavalle

Modernin infrasaunan rakentaminen on helppoa, sillä sitä varten ei tarvita vesieristyksiä, eikä erillistä rakennuslupaa. Infrasaunan voi rakentaa helposti vaikkapa kerrostaloasunnon vaatehuoneeseen. Infrapunalämmöllä on useita positiivisia terveysvaikutuksia. Se mm. laukaisee lihasjännitystä ja antaa miellyttävän hyvänolontunteen.

Infrasauna on nopeasti käyttövalmis: kytke se päälle digitaalisesta ohjauspaneelista ja voit hetkessä nauttia miellyttävästä lämmöstä. Harvian infrapunalaitteet ovat testattua Harvia-laatua; ne ovat erittäin luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä.

Infrapunasäteilimet on varusteltava ohjauskeskuksella, esimerkiksi Griffin tai Xenio.

Suunnittelemme infrasaunan haluamaasi tilaan mittojen mukaan. Kysy Harvialta tarjous räätälöitävästä infrasaunasta.

Carbon-infrapunalaite

Carbon-infrapunalaite on uusi ohut hiilikuituvastus, joka lämpenee nopeasti virran kulkiessa sen läpi. Se on asennettavissa kuivaan tilaan esim. paneloinnin päälle. Carbon-infrapunalaitetta tarjotaan Comfort-mallin rinnalla räätälöitäviin infrasaunoihin.

  • leveys: 400 mm
  • syvyys: 4 mm
  • korkeus: 1000 mm
  • teho: 380 W, 230 V 1N~
  • aallonpituus: 4000–17000 nm
  WX455
Teho kW 380 W
Paino kg 0,9
Syvyys cm 0,5
Leveys cm 40
Korkeus cm 100
Käyttöjännite 1-vaiheinen 230 V 1N~