Combinator 8,0 kW -höyrystinkiuas KM80SE

Harvia Combinator on yhdistetty sähkökiuas ja höyrystin. Tämä kiuas on oikea valinta pehmeitä ja kosteita löylyjä sekä tuoksujen tuomaa tunnelmaa arvostavalle – sekä niille, jotka haluavat
vaihtelua saunaelämyksiin. Voit luoda perinteisen saunan lisäksi höyrysaunan, yrttisaunan tai tuoksusaunan. Tuoksupussit ja yrtit asetetaan höyrystimen ritilälle. Combi-kiukaita ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella, josta voit valita lämpötilan lisäksi kosteusprosentin – digitaalisesti ja tarkasti.

(varustettava erillisellä ohjauskeskuksella)

Luo erilaisia saunaelämyksiä helposti

Harvia Combinator on sähkökiukaan ja höyrystimen yhdistelmä, joka tarjoaa erilaisia saunanautintoja. Voit valita perinteisen saunan, höyrysaunan, yrttisaunan tai tuoksusaunan. Tämä kiuas on oikea valinta sinulle, joka arvostat pehmeitä ja kosteita löylyjä sekä tuoksujen tuomaa tunnelmaa.

Combinator on seinämallin sähkökiuas, jonka pintamateriaali on huippulaatuista mustaksi maalattua terästä. Vesisäiliön tilavuus on 5 litraa. Kiukaassa on vuolukivikupit löylytuoksuja varten ja ruostumaton teräsritilä pussituoksuille.

  KM80SE
Väri Musta
Teho kW 8
Paino kg 16
Syvyys cm 36
Leveys cm 40
Korkeus cm 64
Saunan minimikoko m3 7
Saunan maksimikoko m3 12
Saunan minimikorkeus 190
Kivimäärä kg max. 20
Syvyys cm 36
Käyttöjännite 3-vaiheinen 400 V 3N ~
Liitäntäkaapeli (mm2) 5 x 1,5
Sulake (A) 3 x 10A
Vesisäiliön tilavuus l 5
Höyrystimen teho kW 2
NÄYTÄ LISÄÄ