Comfort infrapunalaite 400 + 35 W SACP2302P

Harvia Comfort -infrapunalaite on infrasaunasi lempeä lämmöntuoja. Infrapunalaite on varustettu valolla ja se on helppo asentaa. Sen nukattu pinta on miellyttävä ja turvallinen. Laitteen ytimenä on putkivastus, joka on suunniteltu erityisesti Harvian infrasaunoihin.

Infrasaunan lempeä lämmönlähde

Modernin infrasaunan rakentaminen on helppoa, sillä sitä varten ei tarvita vesieristyksiä, eikä erillistä rakennuslupaa. Infrasaunan voi rakentaa helposti vaikkapa kerrostaloasunnon vaatehuoneeseen. Infrapunalämmöllä on useita positiivisia terveysvaikutuksia. Se mm. laukaisee lihasjännitystä ja antaa miellyttävän hyvänolontunteen.

Infrasauna on nopeasti käyttövalmis: kytke se päälle digitaalisesta ohjauspaneelista ja voit hetkessä nauttia miellyttävästä lämmöstä. Harvian infrapunalaitteet ovat testattua Harvia-laatua; ne ovat erittäin luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä. Infrapunasäteilimet on varusteltava ohjauskeskuksella.

Suunnittelemme infrasaunan haluamaasi tilaan mittojen mukaan. Kysy Harvialta tarjous räätälöitävästä infrasaunasta.

Comfort-infrapunalaite

Infrapunalaite on varustettu valolla ja se on helppo asentaa. Sen nukattu pinta on miellyttävä ja turvallinen. Laitteen ytimenä on putkivastus, joka on suunniteltu erityisesti Harvian infrasaunoihin.

  • koko 218 x 60 x 725 mm (l x s x k)
  • teho 400 W
  • aallonpituus: n. 4000–4500 nm
  SACP2302P
Teho kW 400 W
Paino kg 20
Syvyys cm 6
Leveys cm 21,8
Korkeus cm 72,5
NÄYTÄ LISÄÄ