fbpx

Duo -lasiseinä DL91905AA

Harvia Duo -lasiseinä on kaksinkertaisesti loistava innovaatio. Kun haluat saada valoa saunaan & lämpöä oleskelutilaan, ratkaisu on Harvia Duo-lasiseinä. Harvian seinän läpi asennettavien Duo-kiukaiden kanssa käytettäväksi tarkoitettu lasiseinä on paitsi tyylikäs sisustuselementti, myös tapa jakaa lämpöä ja valoa saunan sekä oleskelutilan välillä. Löydä kaksinverroin inspiraatiota saunasisustukseesi Harvialta – maailman suurimmalta kiuasvalmistajalta ja sauna&spa-teknologian edelläkävijältä – yli 60 vuoden kokemuksella.

(89 x 189 cm)

innovatiivisuus & suomalainen design yhdessä

Harvia Duo-lasiseinä on yksinkertaisesti loistava innovaatio. Harvian seinän läpi asennettavien Duo-kiukaiden kanssa käytettäväksi tarkoitettu lasiseinä on paitsi sisustuselementti, myös tapa jakaa lämpöä ja valoa saunan ja oleskelutilan välillä. Lasi luovuttaa lämpöä oleskelutilaan enemmän ja paljon nopeammin kuin muuratut seinät.

Voit myös asentaa kiukaan ja lasiseinän siten, että kiukaan luukku aukeaa terassille ja lasiseinä päästää luonnonvalon saunaan. Vaalea satiinilasi mahdollistaa myös suurten lasipintojen tuomisen ulkosaunoihin – kuten Harvian Solide Outdoor –designsaunaan.

Duo-lasiseinä on helppo ratkaisu

  • ei muurausta
  • toimitus sisältää kaikki tarvittavat osat, myös kiukaan tulitilan jatkeen peittävän pellityksen ja luukun eduspellin
  • saunan puolella saat Duo-kiukaan edut: sauna pysyy siistinä, lauteiden sijoittelu on yhtä vapaata kuin sähkösaunassa
  • Duo-lasiseinä toimitetaan valkoisella alumiinikarmilla
  • Karmin mukana toimitetaan alumiinilistat, jotka viimeistelevät asennuksen saunan puolella vaivattomasti ja tyylikkäästi

Duo-lasiseinä on yhteensopiva kaikkien Harvia Duo-kiukaiden kanssa
Harvia Legend 240 Duo, Harvia Legend 300 Duo, Harvia 20 Duo, Harvia 36 Duo, Harvia Classic 220 Duo, Harvia Classic 400 Top Duo

  DL91905AA
Väri Satiini
Paino kg 39
Leveys cm 89
Korkeus cm 189
Syvyys cm 6
NÄYTÄ LISÄÄ