Formula

Harvia Formula -saunasisustusmalli on linjakas ja pelkistetyn tyylikäs ratkaisu, joka miellyttää saunanlauteilla viihtyviä. Suositun Formula-laudemallin materiaalivaihtoehdot ovat: kullankellertävä abachi, punaruskea tervaleppä, vaalea haapa ja tumma, lämpökäsitelty haapa. Tyylipuhtaaseen saunaasi löydät varmasti myös täydellisesti istuvan Harvia-kiukaan. Odotettavissa lempeitä löylyhetkiä perinteisen kodikkaassa Formula-saunassasi, jonka laadusta vastaa Harvia – yli 60 vuoden kokemuksella.

Linjakasta tyyliä saunasisustukeen

Harvia Formula on linjakas ja pelkistetyn tyylikäs saunasisustusmalli. Lauteiden materiaaliksi on valittavissa abachi, tervaleppä, haapa ja lämpökäsitelty haapa. Selkänojat ja välisuojat ovat samaa puumateriaalia kuin lauteet.

Lauteiden syvyysvaihtoehdot ovat 400, 500 tai 600 mm. Laudepituudet räätälöidään saunasi mittojen mukaan. Lauteiden pyöristetyt reunat kehystävät poikittain laudoitettuja lauteita. Formula-sisustusmalliin kuuluu tarvittaessa myös päätytuki. Lauteiden asentaminen on helppoa, koska lauteissa ei ole erillistä runkoa.

NÄYTÄ LISÄÄ