Futura

Harvia Futura -saunasisustus edustaa Harvian uuden ajan laudesuunnittelua, jossa on yhdistetty lämmintä puuta ja kiiltävää metallia. Rohkea yhdistelmä viestii tulevaisuuden saunasta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut listat on upotettu tyylikkäästi lauteiden reunoihin. Laudemateriaaliksi on mahdollista valita kullankellertävä abachi, punaruskea tervaleppä, vaalea haapa tai tumma, lämpökäsitelty haapa. Upeisiin Futura-lauteisiin voit upottaa Harvia Kivi –kiukaan joka viimeistellään teräksenkiiltävällä upotuskauluksella. Futuristisen makoisia löylyhetkiä Futura-saunaasi toivottaa maailman suurin kiuasvalmistaja ja sauna&spa-teknologian edellkävijä – Harvia.

Uuden ajan tyyliä saunaasi

Harvia Futura -saunasisustusmallissa on yhdistetty puuta ja metallia - rohkea yhdistelmä viestii tulevaisuuden saunasta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut listat on upotettu lauteiden reunoihin. Sisustuksen rimoitus on kapea. Lauteiden materiaaliksi on valittavissa abachi, tervaleppä, haapa tai lämpökäsitelty haapa. Selkänojat ja välisuojat ovat samaa puumateriaalia kuin lauteet.

Ylälauteiden syvyysvaihtoehdot ovat 400, 500 tai 600 mm ja alalauteiden 400–1000 mm. Futura-lauteisiin on mahdollista upottaa esimerkiksi Harvia Kivi -kiuas, joka on viimeistellysti liitettävissä kokonaisuuteen ruostumattomasta teräksestä valmistetun upotuskauluksen avulla.

Tarvittaessa lauteet tuetaan päätytuella. Kulmiin suosittelemme valaisimia, joiden varjostimissa on yhdistetty lauteiden linjan mukaisesti puuta ja metallia. Laudetasot ovat irrotettavissa siivousta varten.

NÄYTÄ LISÄÄ