fbpx

Harvia 22 ES Steel WK220SES

Tyylikkäästi teräksenharmaa ja ympäröivää tilaa heijasteleva Harvia 22 Steel -kiuas on hehkuvan lämmön ja hyvien löylyjen lähde keskikokoisiin saunoihin. Nopeasti ja puhtaasti lämpenevä puulämmitteinen kiuas täyttää vaativimmankin saunojan toiveet.

Valurautaisen lasiluukun takana loimuava tuli luo saunaan perinteistä tunnelmaa ja löylyt ovat luonnollisen muhkeat. Vaadi kiuasteknologian edelläkävijän laatua, kun haluat parasta. Teräksenharmaa tyyliniekka kestää sekä katseita että aikaa.

Pitkäikäinen tyylitaituri

Selkeälinjainen Harvia on hehkuvan lämmön ja hyvien löylyjen lähde. Valurautaisen lasiluukun takana loimuava tuli luo saunaan tunnelmaa. Luukun kätisyys on vaihdettavissa. Mallissa on asennusta helpottavat säädettävät jalat, joiden avulla esimerkiksi savuaukon korkeus on helppo säätää oikealle kohdalle.

Kiukaan etuosassa on helppokäyttöinen, 19 litran vesisäiliö. Vesi kuumenee samanaikaisesti, kun kiuas lämpenee löylykuntoon. Vesisäiliössä on hana sivulla ja hanan kätisyys on vaihdettavissa.

Harvian kiukaiden tulitila ja palokanavat on suunniteltu siten, että sauna lämpenee nopeasti ja puhtaasti. Kiukaat täyttävät CE-merkinnän vaatimukset.

Harvia 22 LS Steel -kiukaassa vesisäiliö on kiukaan edestä katsottuna vasemmalla (L = left) ja Harvia 22 RS -kiukaassa oikealla (R = right). Yhdessä Harvia 22 ES Steelin kanssa vesisäiliökiukaista on helppo valita omaan saunaan sopivin malli.

  WK220SES
Väri Teräs
Teho kW 26,1
Paino kg 72
Syvyys cm 66
Leveys cm 45
Korkeus cm 77
Saunan minimikoko m3 8
Saunan maksimikoko m3 22
Kivimäärä kg max. 40 (Ø 10-15 cm)
Vesisäiliön tilavuus l 19
Tulitilan kansi mm 10
Savuaukon halkaisija mm 115