fbpx

Harvia-pata 50 l. WP500

Harvia-pata 50L on suunniteltu suurempien vesimäärien lämmittämiseen ensisijaisesti mökkioloissa. Perinteinen saunapata tuo oikeaa suomalaisen vanhanajan rantasaunan tunnelmaa.

Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpata on luotettavaa Harvia laatua ja se on helposti nostettavissa puhdistusta varten. 50 litran padan tulitilan rakenteen ansiosta palaminen on rauhallista ja lämpö kohdistuu suoraan sisäpadan alle, jolloin vesi lämpenee tehokkaasti. Vaihdettava tulitila varmistaa tuotteen pitkäikäisen käytön.

Valitse perinteinen ja laadukas – yli 60 vuoden kokemuksella valmistettu, Harvian saunapata ja nauti lämmöstä.

Saunapadalla perinteistä mökkitunnelmaa

Harvia-padat on suunniteltu suurempien vesimäärien lämmittämiseen ensisijaisesti mökkioloissa. Ne tuovat oikeaa suomalaisen vanhanajan rantasaunan tunnelmaa. Voit valita perinteisen saunapadan kahdesta eri mallista vedentarpeesi mukaan, joko 50- tai 80-litraisena. Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpata on helposti nostettavissa puhdistusta varten.

50 litran padan tulitilan rakenteen ansiosta palaminen on rauhallista ja lämpö kohdistuu suoraan sisäpadan alle, jolloin vesi lämpenee tehokkaasti. Vaihdettava tulitila varmistaa tuotteen pitkäikäisen käytön.

Harvia-pata 50 L:n ulkovaippa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.


WP500

Mitat leveys mm 435
Mitat korkeus mm 770
Säätöjalat mm 30
Mitat syvyys mm 500
Paino kg 36
Suojaetäisyys sivuille ja taakse mm 250
Suojaetäisyys eteen 500
Suojaetäisyys/mm: yläpinnasta kattoon min. 1000
Savuaukon sijainti takana lattiasta keskelle reikää mm 580
Savuaukon halkaisija mm 115
  WP500
Väri Teräs
Paino kg 36
Syvyys cm 50
Leveys cm 43,5
Korkeus cm 77
Vesisäiliön tilavuus l 50
Savuaukon halkaisija mm 115
Säätöjalat mm 30
NÄYTÄ LISÄÄ