Harvia-pata 80 l. WP800

Harvia-pata 80L on suunniteltu suurempien vesimäärien lämmittämiseen ensisijaisesti mökkioloissa. Perinteinen saunapata tuo oikeaa suomalaisen vanhanajan rantasaunan tunnelmaa.

Kestävä, ruostumattomasta teräksestä, mustaksi maalattu saunapata on luotettavaa Harvia-laatua ja se on helposti nostettavissa puhdistusta varten. 80 litran padassa on perinteinen vermikuliittimassaeristys, joka pitää padan ulkopinnan viileämpänä. Padan tulitilan rakenteen ansiosta palaminen on rauhallista ja lämpö kohdistuu suoraan sisäpadan alle, jolloin vesi lämpenee tehokkaasti. Vaihdettava tulitila varmistaa padan pitkäikäisen käytön.

Valitse perinteinen ja laadukas, yli 60 vuoden kokemuksella valmistettu Harvian saunapata ja nauti lämmöstä.

Saunapadalla perinteistä mökkitunnelmaa

Harvia-padat on suunniteltu suurempien vesimäärien lämmittämiseen ensisijaisesti mökkioloissa. Ne tuovat oikeaa suomalaisen vanhanajan rantasaunan tunnelmaa. Voit valita perinteisen saunapadan kahdesta eri mallista vedentarpeesi mukaan, joko 50- tai 80-litraisena. Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpata on helposti nostettavissa puhdistusta varten.

80 litran padassa on perinteinen vermikuliittimassaeristys, joka pitää padan ulkopinnan viileämpänä. Harvia-pata 80 L:n ulkovaippa on maalattu mustaksi.


WP800

Mitat halkaisija mm 590
Mitat korkeus mm 810
Säätöjalat mm 30
Paino kg 85
Suojaetäisyys sivuille ja taakse mm 150
Suojaetäisyys eteen mm 500
Suojaetäisyys/mm: yläpinnasta kattoon min. 1000
Savuaukon sijainti takana lattiasta keskelle reikää mm 650
Savuaukon halkaisija mm 140
  WP800
Väri Musta
Paino kg 85
Leveys cm 59
Korkeus cm 81
Vesisäiliön tilavuus l 80
Savuaukon halkaisija mm 140
Säätöjalat mm 0-30
NÄYTÄ LISÄÄ