Kiukaan puhdistusaine 500 ml SAC25041

Kiukaan puhdistusaine Sauna Heater Cleanser on tarkoitettu RST -pintaisten kiukaiden ulkopintojen hankalien kalkkitahrojen poistoon. Sauna Heater Cleanser soveltuu myös muiden happamia aineita sietävien pintojen  (esim.  kaakeli,  posliini,  lasi)  puhdistukseen  ja  kalkkitahrojen poistoon.

Käyttöohje:

Levitä aine sienellä tai liinalla. Anna vaikuttaa 10-15 min. Hankaa pinta  puhtaaksi ja huuhtele hyvin. Toista tarvittaessa. Huom! Kastele kaakelipinnat ennen puhdistusta. Älä käytä yhdessä klooripitoisten aineiden kanssa.

Käyttö:

Kiukaan ulkopuolisen teräspinnan puhdistamiseen. Soveltuu RST -pintaisille kiukaille ja myös muiden happamia aineita sietävien pintojen, kuten kaakelin, saniteettiposliinin ja lasipintojen puhdistukseen ja kalkkisaostumien poistoon kosteissa tiloissa.

 

Tuoteominaisuudet:

Poistaa kalkkisaostumat. Geelimäinen tuote, joka pysyy myös pystypinnoilla. Tuote on valmistettu uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja.

 

Käyttö- ja annostusohje:

Levitä sellaisenaan sienellä tai liinalla teräspinnalle. Anna vaikuttaa 10-15 min. Hankaa pinta puhtaaksi ja huuhtele hyvin. Toista tarvittaessa. Huom. Kastele kaakelipinnat vedellä ennen puhdistusta.

 

Tuotteen pH 3.0 hapan, sisältää ionittomia tensidejä < 5 %, Sodium benzoate. pH n. 3.

 

Ulkonäkö ja tuoksu:

Väritön, hajuton neste.

Valmistusmaa SUOMI

 

Huomioitavaa:

Älä käytä yhdessä klooripitoisten aineiden kanssa.

 

  SAC25041
Tuotenumero SAC25041
EAN 6417659021449
Väri -

Yhteensopivia tuotteita