fbpx

Kiviseinä SAC20050H

Harvian kiviseinällä luot saunaasi näyttävän komean ilmeen kädenkäänteessä. Harvia-kiviseinä on valmis elementti, jonka voit kiinnittää esimerkiksi kiukaan taakse, verhota yhden seinän tai vaikka kulmauksen.

Harvia-kiviseinä on näppärä ja näyttävä valinta sinulle, joka et ehkä halua remontoida koko saunaa, vaan mieluummin komistaa saunasi ilmettä mahdollisimman vaivattomasti. Uusiin ja vanhoihin kohteisiin sopivan Harvia Kiviseinän kiinnität helposti suoraan paneloinnin päälle. Kiviseinän keraaminen laatoitus on laadukasta kivijäljitelmää. Alumiiniset kiskot antavat ryhdikästä ilmettä saunaasi. Upea Kiviseinä kerää varmasti myös saunavieraiden ihastelevat katseet – lempeiden löylyjen lomassa.

Valitse Harvia laatua – yli 60 vuoden kokemuksella.

Kivenkovaa designia

Harvia-kiviseinän avulla luot saunastasi tyylikkään kokonaisuuden edullisesti ja vaivattomasti. Harvia-kiviseinä on valmis elementti, jonka voit kiinnittää esimerkiksi kiukaan taakse, verhota yhden seinän tai vaikka kulmauksen. Kiviseinän voit kiinnittää helposti suoraan paneloinnin päälle.

Harvia-kiviseinä on oikea valinta Sinulle, joka haluat piristää saunasi ilmettä vaivattomasti. Kiviseinän voi asentaa niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Kiviseinän keraaminen laatoitus on laadukasta kivijäljitelmää. Alumiiniset kiskot antavat ryhdikästä ilmettä saunaasi. Kiviseinä on yksityiskohta, joka kerää katseet. Tuotteen koko on 534 x 2040 mm.

Kiviseinän alaosan harjatun teräksen lävitse kiinnität seinämallin sähkökiukaan helposti ja samalla tyylikkäästi. Kiuasta asennettaessa on huomioitava, että kiukaan kiinnitys­ruuvien tulee osua seinän tukirakenteisiin. Toimitus sisältää tarvittavat kiinnitys­tarvikkeet ja poranterät kiviseinän sekä seinämallin kiukaan kiinnit­tämistä varten.

Kiviseinän avulla täydennät saunasi sisustuksen. Yhdessä Harvian sauna­sisustus­mallin kanssa saat saunastasi toimivan kokonaisuuden.

Huom! Tarkista aina asennusvaiheessa kiukaan suojaetäisyydet asennus- ja käyttö­ohjeesta; kiviseinä ei sovellu suojaseinäksi tai asennettavaksi puulämmitteisen kiukaan läheisyyteen. Jos puulämmitteisen kiukaan suojaetäisyyksiä halutaan pienentää, valitse Harvian tulisijan suojaseinä ja -alusta.

Tekniset tiedot

  • Leveys 534 mm
  • Korkeus 2040 mm
  • Syvyys 15 mm
  • Toimitus sisältää tarvittavat kiinnitystarvikkeet sekä poranterät
  SAC20050H
Syvyys cm 1,5
Leveys cm 53,4
Korkeus cm 204
NÄYTÄ LISÄÄ