Legend 150 SL WK150LDSL

Harvia Legend 150 SL -puukiuas tarjoaa kaksinverroin mahdollisuuksia nauttia lämmöstä.

Legend-kiuas sijoitetaan saunan puolelle ja puut laitetaan tulipesään seinän toiselta puolelta. Kun yksi istuu vielä saunassa, toinen voi jo paistella makkaraa takkatulen loimussa tai ihailla tulen loimua valurautaisen lasiluukun takaa.

Jokainen Harvia Legend on osa vuonna 1950 perustetun Harvian, nykyisin maailman suurimman kiuasvalmistajan, sankaritarinaa. Jokainen Legend-kiuas on käsintehty, Harvian pajamestarin taidonnäyte. Legendin patinoitu teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän, josta lähtee ne aidot ja alkuperäiset, puulämmitteisen saunan, kosteanpehmeät löylyt. Valitse ainutkertainen, juuri sinulle käsintaottu Legend – siitä alkaa oma, legendaarinen saunatarinasi.

Pajamestarin taidonnäyte. Kaksinverroin tunnelmaa.

Harvia Legend -puulämmitteiset kiukaat tarjoavat löylyelämyksen, jolla ei ole vertaa. Musta teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän. Suureen kivimäärään varautunut lämpö mahdollistaa reilumman löylynheiton jopa matalassa lämpötilassa. Löyly ei lopu kesken, vaikka tuli hetkeksi sammuisikin.

Legend-kiukaiden tulitilassa on nykyaikainen, palamisilmaa jakava arinarakenne. Osa palamisilmasta ohjataan tulitilan yläosaan, minkä ansiosta palaminen on tehokkaampaa ja puhtaampaa. Arinarakenne myös pidentää kiukaan käyttöikää. Tavallista pienemmät sivu- ja takapinnan suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin mahdollistavat vapaamman laudesijoittelun.

Harvia Legend 150 SL on tarkoitettu sinulle, joka haluat lämmittää saunasi helposti toisesta huoneesta tai ulkoa käsin. Luukun kätisyys on mahdollista vaihtaa oman tarpeen mukaan. Kiukaassa on asennusta helpottavat säädettävät jalat.

  WK150LDSL
Teho kW 16
Paino kg 62
Syvyys cm 73
Leveys cm 53
Korkeus cm 74
Saunan minimikoko m3 6
Saunan maksimikoko m3 13
Kivimäärä kg max. 120 (Ø 10-15 cm, AC3020)
Tulitilan kansi mm 5
Savuaukon halkaisija mm 115
Säätöjalat mm 0-30
Polttopuun enimmäispituus cm 35
NÄYTÄ LISÄÄ