Legend 300 WK300LD

Harvia Legend 300 -kiuas on tarina suomalaisesta saunomisperinteestä ja järkähtämättömästä Harvia-laadusta. Jokainen Harvia Legend on osa vuonna 1950 perustetun Harvian, nykyisin maailman suurimman kiuasvalmistajan, sankaritarinaa. Jokainen Legend-kiuas on käsintehty, Harvian pajamestarin taidonnäyte.

Legendin patinoitu teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän, josta lähtee ne aidot ja alkuperäiset, savusaunamaisen kosteat ja pehmeät löylyt. Harvia Legend 300 on varustettu vankalla, valurautaisella lasiluukulla, jonka läpi tulen loimu luo saunaasi maagisen rauhoittavan tunnelman. Valitse ainutkertainen, käsintehty Legend – siitä alkaa sinun legendaarinen saunatarinasi.

Käsintaottuja tarinoita löylystä. Reilunkokoisiin saunoihin.

Harvia Legend -puulämmitteiset kiukaat tarjoavat löylyelämyksen, jolla ei ole vertaa. Musta teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän. Suureen kivimäärään varautunut lämpö mahdollistaa reilumman löylynheiton jopa matalassa lämpötilassa. Löyly ei lopu kesken, vaikka tuli hetkeksi sammuisikin.

Legend-kiukaiden tulitilassa on nykyaikainen, palamisilmaa jakava arinarakenne. Osa palamisilmasta ohjataan tulitilan yläosaan, minkä ansiosta palaminen on tehokkaampaa ja puhtaampaa. Arinarakenne myös pidentää kiukaan käyttöikää. Tavallista pienemmät sivu- ja takapinnan suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin mahdollistavat vapaamman laudesijoittelun. Kiuas voidaan varustaa piippumallin vedenlämmittimellä.

Harvia Legend 300 antaa mahtavat löylyt keskisuuriin ja suuriin saunoihin. Kiukaassa on suuri tyylikäs, teräksinen lasiluukku. Reilunkokoiseen tulitilaan mahtuu pidemmätkin polttopuut, max. 47 cm. Kiukaassa on asennusta helpottavat säädettävät jalat.

  WK300LD
Teho kW 23
Paino kg 94
Syvyys cm 66
Leveys cm 60
Korkeus cm 104
Saunan minimikoko m3 14
Saunan maksimikoko m3 28
Kivimäärä kg max. 260 (Ø 10-15 cm)
Tulitilan kansi mm 6
Savuaukon halkaisija mm 115
Säätöjalat mm 0-30
Polttopuun enimmäispituus cm 47
NÄYTÄ LISÄÄ