fbpx

Legend vedenlämmitin, 25 litraa WP250LD

Legend-kiukaan kanssa komeasti yhteensopiva piippumallin vedenlämmitin kuumentaa kylpyveden nopeasti. 25 litran vedenlämmitin kruunaa Legend-kiukaan mökkisaunojen kuninkaaksi. Legend-vedenlämmittimen hanaratkaisu on viety pois kuuman vesisäiliön ja kiukaan luolta. Hana on turvallisempi käyttää ja kuumia vesiroiskeita ei tarvitse pelätä. Turvallisen saunomisen puolesta – Harvia.

Pajamestarin taidonnäyte. Mökkisaunaan.

Legend vedenlämmittimen muotoilu sopii saumattomasti yhteen muiden Legend-brändin tuotteiden kanssa. Vesi lämpenee nopeasti tyylikkäässä piippumallin Legend vedenlämmittimessä, sillä savuputki toimii vesisäiliön seinämänä. Legendin 25 litran vedenlämmitin muuttaa Legend-kiukaan mökkisaunan kuninkaaksi. Vedenlämmittimen etuosa on vuorattu kiuaskivillä. Voit hyödyntää vesisäiliötä myös löylynheittopintana.

Legend vedenlämmittimen hanaratkaisu on turvallinen ja tekee kuuman veden kanssa työskentelystä helpompaa. Legend vedenlämmittimen hana on viety pois kuuman vesisäiliön ja kiukaan luolta. Vesisäiliön pohjasta lähtee parin metrin musta silikoniletku, jonka päässä on vesihana. Hanan voi asentaa kiinnitysraudan avulla lauteen reunan alle tai upottaa hanan lauteen reunalaudan läpi. Kiinnitysraudan avulla hanan voi kiinnittää myös seinään.

  WP250LD
Väri Musta
Paino kg 10
Syvyys cm 36
Leveys cm 36
Korkeus cm 91
Kivimäärä kg max. 15 (Ø 5-10 cm)
Vesisäiliön tilavuus l 25
Savuaukon halkaisija mm 115
NÄYTÄ LISÄÄ