fbpx

Linear 22 LS WK220CLS

Harvia Linear 22 LS -kiuas on taidonnäyte, jossa ajaton muotoilu ja vahva rakenne kohtaavat. Nopeasti ja puhtaasti lämpenevä puulämmitteinen kiuas täyttää vaativimmankin saunojan toiveet. Valurautaisen lasiluukun takana loimuava tuli luo saunaan perinteistä tunnelmaa ja löylyt ovat luonnollisen muhkeat.

Käyttömukavuutta lisää kiukaan vasemmalla puolelle suunniteltu 29 litran vesisäiliö, joka lämpenee samalla kuin saunakin. Vaadi kiuasteknologian edelläkävijän laatua, kun haluat parasta. Grafiitin musta tyyliniekka kestää sekä katseita että aikaa.

(Saatavana K-raudoista)

Ajaton muotoilu ja vahva rakenne kohtaavat

Selkeälinjainen Harvia Linear on hehkuvan lämmön ja hyvien löylyjen lähde. Valurautaisen lasiluukun takana loimuava tuli luo saunaan tunnelmaa. Luukun kätisyys on vaihdettavissa. Mallissa on asennusta helpottavat säädettävät jalat, joiden avulla esimerkiksi savuaukon korkeus on helppo säätää oikealle kohdalle.

Sivulla sijaitsevalla vesisäiliöllä varustetut Harvia Linear 22LS ja Harvia Linear 22 RS ovat käytännöllisiä kiukaita, jotka antavat kunnon löylyt. Vesi kuumenee tilavassa 29 litran säiliössä samanaikaisesti, kun kiuas lämpenee löylykuntoon.

Linear 22 LS:ssa vesisäiliö on kiukaan edestä katsottuna vasemmalla (L = left) ja Linear 22 RS:ssa oikealla (R = right). Yhdessä Harvia Linear 22 ES:n kanssa vesisäiliökiukaista on helppo valita omaan saunaan sopivin malli.

Saunan koko 8–22 m3. Kivimäärä maksimissaan 40 kg.

  WK220CLS
Väri Musta
Teho kW 26,1
Paino kg 64
Syvyys cm 51
Leveys cm 55
Korkeus cm 77
Saunan minimikoko m3 8
Saunan maksimikoko m3 22
Kivimäärä kg max. 40 (Ø 10-15 cm)
Vesisäiliön tilavuus l 29
Tulitilan kansi mm 10
Savuaukon halkaisija mm 115