Musta teräspiipun jatke 0,5 m WHP500M

Harvia WHP500M –teräspiipun jatke on valmistettu mustaksi polttomaalatusta teräksestä ja sen avulla Harvian teräspiipun jatkaminen onnistuu helposti. Nerokkaan liitosmenetelmän ansiosta lisäosat kierretään toisiinsa ja myös savuputket lukkiutuvat toisiinsa putkessa olevien urien ansiosta. Näin estetään lämpötilan vaihteluista aiheutuva liikehdintä. Sisätilaan piipun voi asentaa 3  metrin korkeuteen ilman tuentaa ja ulkona vastaava korkeus on 2 m. Valitse huippuunsa hiottua Harvia-laatua.

Tyylikäs piippuratkaisu.
Harvia-teräspiippu on tyylikäs piippuratkaisu, joka on helppo asentaa. Lähinnä puulämmitteisten kiukaiden, pienempien takkamallien ja kamiinoiden kanssa erillisissä saunarakennuksissa käytettäväksi suunniteltu teräspiippu kestää kovatkin lämmönvaihtelut.

Teräspiipun vakiotoimitus sisältää 1,5 metrin teräspiipun sekä tarvikelaatikon, jossa on 1,0 m eristämätöntä savuputkea, sadehattu, kuminen sadekaulus ja sadekauluksen kiinnityssarja, teräksinen läpivientikaulus sisäkattoon, läpivientieriste ja -suojus. Teräspiippu on helposti jatkettavissa 0,5 ja 1,0 metrin mittaisilla lisäosilla. Nerokkaan liitosmenetelmän ansiosta lisäosat kierretään toisiinsa ja myös savuputket lukkiutuvat toisiinsa putkessa olevien urien ansiosta. Näin estetään lämpötilan vaihteluista aiheutuva liikehdintä. Sisätilaan piipun voi asentaa 3  metrin korkeuteen ilman tuentaa ja ulkona vastaava korkeus on 2 m.

Harvia-teräspiippuun liitettävän tulisijan savukaasujen nimellinen lämpötila saa olla max. 600 oC. Teräspiipun ulkohalkaisija on 220 mm ja tuliputken halkaisija on 115 mm. Teräspiipun suojaetäisyys palaviin materiaaleihin on 100 mm. Harvian teräspiippu on CE-merkitty, joten tuote täyttää kansainväliset tuotteeseen sekä palo- ja käyttöturvallisuuteen liittyvät vaatimukset. Teräspiippu on nokipalonkestävä.

Tutustu teräspiipun ja siihen liitettävän tulisijan käyttö- ja asennusohjeeseen huolellisesti.

  • Teräspiippu, ruostumaton teräs 1,5 m WHP1500
  • Teräspiipun jatke, ruostumaton teräs 1,0 m WHP1000
  • Teräspiipun jatke, ruostumaton teräs 0,5 m WHP500
  • Teräspiippu, musta 1,5 m WHP1500M
  • Teräspiipun jatke, musta 1,0 m WHP1000M
  • Teräspiipun jatke, musta 0,5 m WHP500M

Suoritustasoilmoitus

  WHP500M
Väri Musta
Leveys cm 22
Korkeus cm 50
Savuaukon halkaisija mm 11,5
NÄYTÄ LISÄÄ