Parafiiniöljy SAC25060

Harvia Parafiiniöljy on puupintojen käsittelyyn tarkoitettu öljy, joka vähentää kosteuden ja lian imeytymistä lauteisiin, mikä pidentää niiden käyttöikää. Uudet lauteet on suositeltavaa käsitellä ennen käyttöönottoa, ja jatkossa 1−2 kertaa vuodessa siivouksen yhteydessä. Parafiiniöljy soveltuu kaikille puumateriaaleille, mutta erityisen hyvin lämpökäsitellylle puulle ja tervaleppäpinnoille. Parafiiniöljy on väritöntä, mutta se syventää puupintojen luonnollista sävyä.

Parafiiniöljy sisältyy myös Harvia Sauna Care Set -pakkaukseen, joka on saunan hoitoon tarkoitettu kattava tuotepaketti. Puhdas ja öljytty sauna on kuin uusi.

(500 ml)

Saunan puupintojen hoitoon

Parafiiniöljykäsittely vähentää kosteuden ja lian imeytymistä lauteisiin, ja siten pidentää niiden käyttöikää. Uudet lauteet on suositeltavaa käsitellä ennen käyttöönottoa, ja jatkossa 1−2 kertaa vuodessa siivouksen yhteydessä. Seinä- ja kattopaneelien käsittely parafiiniöljyllä ei yleensä ole tarpeen.

Parafiiniöljy soveltuu kaikille puumateriaaleille, mutta erityisen hyvin lämpökäsitellylle puulle ja tervaleppäpinnoille. Parafiiniöljy on väritöntä, mutta se syventää puupintojen luonnollista sävyä. Kokeile öljyä ensin pienelle alueelle esim. lauteen alapinnalle varmistaaksesi, että lopputulos vastaa odotuksiasi. Parafiiniöljykäsittely kuivuu lopulliseen sävyynsä muutaman päivän kuluessa. Kuivumista voidaan nopeuttaa saunan lämmittämisellä ja saunoa voidaan noin vuorokauden kuluttua käsittelystä. Laudeliinojen käyttö on suositeltavaa. Parafiiniöljypullo 500 ml riittää noin 5−10 m² alueen käsittelyyn.

Parafiiniöljy sisältyy myös Harvia Sauna Care Set -pakkaukseen, joka on saunan hoitoon tarkoitettu kattava tuotepaketti.

  SAC25060
Paino kg 0,5
Leveys cm 6
Korkeus cm 22
NÄYTÄ LISÄÄ