Radiant-infrapunasauna SGC0909BR

Harvia Radiant SGC0909BR -infrasauna antaa mahdollisuuden rentoutua juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Ota mukaasi aikakauslehti, istahda infrasaunan penkille pyyhkeen päälle ja varaa itsellesi puoli tuntia aikaa. Tunne, kuinka hyvänolon tunne valtaa kehosi ja mielesi. Harvia Radiant –Infrapunasaunan lämpö tuo sekä kokonaisvaltaisen rentouden että virkistymisen tunteen, koska Infrasaunan lämpö on samanlaista hyvää lämpöä, jota myös aurinko tuottaa. Harvia Radiant -sauna tuo etelän lämmön kotiisi.

Istahda hetkeksi etelän lämpöön

Yhdistimme innovatiivisen ja terveyttä edistävän infrapuna-teknologian ja suomalaisen designin helposti koottavaan muotoon. Harvian Infrapunasaunat tuovat hyvinvoinnin luksusta kotiin, kylpylöihin, kuntosaleilla ja kaikkialle, missä ihmiset haluavat kokea täydellistä kehon ja mielen harmoniaa.

Investoi itseesi – terveyteen ja hyvään oloon

Infrapunalämpöä käytetään hoitomuotona sairaaloissa ja hyvinvointikeskuksissa, koska sen terveysvaikutukset tiedostetaan hyvin. Infrapunalämmöllä on samankaltaisia vaikutuksia kuin liikunnalla. Se lisää ja stimuloi verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, polttaa kaloreita, poistaa ja lievittää stressiä sekä rentouttaa fyysisesti ja henkisesti. Koska infrapunalämpö virkistää ja kiihdyttää elintoimintoja, on se myös erinomainen lämmittelymuoto ennen liikuntasuoritusta. Liikunnan jälkeen lämmöllä on puolestaan palauttava ja rentouttava vaikutus.

Puoli tuntia lämpöhoitoa – vaikka joka päivä

Infrasaunaa voi käyttää päivittäin. Sopiva kesto yhdelle käyttökerralle on noin 30 minuuttia. Lämpötila on säädettävissä maksimissaan 65 asteeseen. Jotta infrasaunan käytön monipuoliset, positiiviset vaikutukset saa hyödynnettyä, Harvia suosittelee infrasaunan käyttöä noin kolme kertaa viikossa. Koska korkeammissa lämpötiloissa hikoilu on infrasaunassa voimakasta, muista juoda vettä sekä ennen että jälkeen käyttökerran.

Kun kokeilet kerran Harvian Radiant-infrasaunaa, se on menoa – kohti terveellistä ja hyvinvoivaa elämäntapaa. Harvia on maailman suurin kiuasvalmistaja sekä sauna&spa-teknologian edelläkävijä, jonka osaamiseen voit luottaa – yli 60 vuoden kokemuksella.

Pikaohje Radiant-infrasaunan käyttäjälle

  • Suojaa infrasaunan penkit ja lattia pyyhkeellä. Hikoilu on infrasaunassa voimakasta, joten penkit ja lattia kannattaa suojata iholta erittyvältä kosteudelta.
  • Pidä ilmanottoaukot käytön aikana auki. Tehokas ilmankierto takaa, että lämpöelementit ovat päällä taukoamatta ja hyvää lämpöä syntyy kokoajan.
  • Infrasaunan lämpö vaikuttaa parhaiten paljaaseen ihoon. Esim. pyyhkeeseen kietoutuminen estää osittain hyvän lämmön välittymisen kudoksiin.
  • Juo paljon vettä. Infrasaunan kuivassa lämmössä nestettä haihtuu kehosta paljon.
  • Sopiva kesto yhdelle käyttökerralle on n. 30 minuuttia. Ota mukaan lukemista ja varaa hetki rentoutumiselle.
  • Nauti miellyttävästä lämmöstä!

Harvia Radiant -infrasaunan mukana saat selkeän asennusohjeen, jonka avulla valmiista elementeistä koottava infrasauna on helppo asentaa. Asentaminen onnistuu ilman ulkopuolista apua ja erikois­työkaluja. Infrasauna kytketään tavallisella pistotulppaliitännällä sähköverkkoon, joten sähköasentajaa ei tarvita.

Infrasaunaa ohjataan helppokäyttöisellä ohjaus­paneelilla, josta voit säätää infrasaunan päälläoloajan sekä lämpötilan. Radiant on käyttö­valmis alle 10 minuutissa. Hyvää lämpöä alkaa muodostua heti lämpöelementtien päälle­kytkemisen jälkeen. Ohjauspaneelista on myös mahdollista kytkeä valaistus päälle.

Radiant-infrasaunan sisäpintojen materiaali on hemlokkipuuta, joka on miellyttävän tuoksuinen, mäntypuihin kuuluva vaaleahko puumateriaali. Infrasaunojen ulkopinta on tummaa pähkinäpuuviilua.

Modernisti muotoilluissa infrasaunoissa on paljon lasipintaa. Suuret lämpöelementit on sijoitettu niin, että pitkäaaltoinen lämpö pääsee vaikuttamaan kehosi kaikkiin osiin. Koska hikoilu on infrasaunassa hyvinkin voimakasta, kannattaa penkit ja jopa lattia suojata esimerkiksi pyyhkeellä. Penkkiosat on irrotettavissa puhdistusta varten.

Varmista tarvittaessa Infrapunalämmön sopivuus sinulle. Infrapunalämpö sopii useimmille ihmisille ja sillä on todettuja terveysvaikutuksia. Jos kuulut riskiryhmään, sinun kannattaa varmistaa infrapunalämmön sopivuus itsellesi. Infrapunalämpö ei sisällä haitallista säteilyä, mutta koska lämpö nostaa hetkellisesti kudosten lämpötilaa, keskustele infrasaunan käytöstä lääkärisi kanssa, jos olet raskaana, sinulla on terveysongelmia tai sinulle on asennettu kirurgisia implantteja.

  SGC0909BR
Teho kW 1340 W
Paino kg 82
Syvyys cm 90
Leveys cm 90
Korkeus cm 191
Sulake A 10A