Sauna Care Set SAC25070

39,90 

Harvia Sauna Care Set on suunniteltu saunan puupintojen ja lauteiden hoitoa sekä saunatilojen puhdistamista varten. Harvia Sauna Care Set sisältää kaiken mitä tarvitset saunasi hoitoon ja puhdistukseen. Pakkaus sisältää pullon saunan puhdistusainetta (500 ml), parafiiniöljyä (500 ml) sekä pesu-/levityssienen, suojakäsineet ja hiomapaperia.

 

Pese ensin saunasi ohjeen mukaan. Hio likaa tarvittaessa hiomapaperilla. Huuhtele puupinnat ja anna kuivua. Sen jälkeen voit suojata pinnat parafiiniöljyllä, joka samalla korostaa kauniisti puupintojen sävyjä.

 

Katso video:

 

Hoidettu sauna on kaunis sauna

Käyttöohje: Pese saunasi liuoksella, jossa on 30 ml saunan puhdistusainetta sekoitettuna 5 litraan lämmintä vettä. Pese puupinnat pesusienellä käyttäen suojakäsineitä. Jos lauteissa on pinttynyttä likaa, voit hioa sitä puunsyiden suuntaisesti käyttäen pakkauksessa olevaa hiomapaperia. Huuhtele puupinnat vedellä ja kuivata huolellisesti pesun jälkeen.

Suojaamalla puupinnat parafiiniöljyllä, vähennät kosteuden ja lian imeytymistä puuhun ja samalla korostat kauniisti puupintojen sävyjä. Parafiiniöljy soveltuu kaikille puupinnoille, mutta erityisesti lämpökäsitellylle puulle ja tervaleppäpinnoille. Testaa aluksi lauteen alapinnalle, miten puunsävy muuttuu ja onko uusi sävy haluamasi kaltainen. Puu on aina ominaisuuksiltaan yksilöllinen ja lopputulokseen vaikuttaa mm. pinnan ikä, huokoisuus ja alkuperäinen sävy.

Ennen kuin aloitat käsittelyn, puupintojen täytyy olla täysin kuivat. Suojaa kätesi käsineillä, kaada parafiiniöljyä sieneen ja levitä se tasaisesti. Anna imeytyä noin ½ - 1 tuntia ja pyyhi tarvittaessa pinta kuivaksi. Saunan lämmittäminen edesauttaa kuivumista.

  SAC25070
Paino kg 1,05
Leveys cm 16
Korkeus cm 22
Syvyys cm 7,5