fbpx

Sauna Steamer 2,0 kW -höyrystin SS20

Harvia Sauna Steamer -höyrystin on normaalin sähkökiukaan ohessa itsenäisesti toimiva lisälaite, joka antaa entistä pehmeämmät eli kosteat löylyt. Turvallinen ja helppokäyttöinen Harvia Sauna Steamer -höyrystin luo spa-tunnelmaa ja höyrysaunan tuntua tavalliseen saunaan. Lempeänpehmeä vesihöyry edistää kauneutta ja terveyttä; se avaa hengitysteitä, kaunistaa ihoa ja rentouttaa kehoa sekä mieltä. Tee saunastasi hyvinvointi-keidas, hanki Harvia Sauna Steamer.

(erillisellä ohjauskeskuksella varustettava malli)

Lisää spa-tunnelmaa saunaasi

Harvia Steamer -höyrystin on normaalin sähkökiukaan ohessa itsenäisesti toimiva lisälaite, joka mahdollistaa entistä pehmeämmät (kosteat) löylyt. Höyrystimen käyttö yhdessä Harvia-sähkökiukaiden kanssa mahdollistaa entistä monipuolisemman tavan saunoa. Turvallinen ja helppokäyttöinen Harvia Sauna Steamer -höyrystin luo turkkilaisen saunan tuntua tavalliseen saunaan. Toisin sanoen saunaan saadaan helposti hengitettävä, hikoiluttava ja kostea löyly matalassa lämpötilassa. Höyrystin voidaan asentaa myös jälkikäteen saunaan, jossa jo on sähkökiuas.

Höyrystimen säiliöön mahtuu kuusi litraa vettä, jota höyrystetään sähkövastuksella (2000 W). Höyryä alkaa muodostumaan n. 10 minuutin kuluttua. Turvallisen käytön varmistaa vedenpinnan korkeutta tunnusteleva anturi, joka katkaisee höyrystimestä virran, jos veden pinta on minimitasolla tai jos saunan lämpötila nousee liian korkeaksi höyrystimen käytölle.

Sauna Steamer on tyylikkään näköinen, ruostumattomasta teräksestä tehty pieneen tilaan mahtuva laite. Kiukaan läheisyyteen asennettuna höyrystin tarvitsee suojaetäisyyttä kiukaaseen vain 50 mm.

  SS20
Väri Teräs
Paino kg 6
Syvyys cm 9,5
Leveys cm 34
Korkeus cm 68
Käyttöjännite 1-vaiheinen 230 V 1N
Liitäntäkaapeli (mm2) 3 x 1,5
Sulake (A) 1 x 10
Vesisäiliön tilavuus l 5,5
Höyrystimen teho kW 2