Scala

Harvia Scala -saunansisustusmalli on erilainen ja konstailematon lauderatkaisu keskikokoiseen ja suureen saunaan. Scalan ideana on laaja alalaude, joka toimii yhtenäisenä tasona ja ylälauteiden pitkittäinen laudoitus, joka antaa saunaan erittäin modernin ilmeen. Scala-laudemalli on saatavana myös irrallisin istuinjakkaroin, jotka sijoitetaan halutulla tavalla laajalle alalauteelle.

Kaikki laudeosat on valmistettu joko lämpökäsitellystä haapapuusta tai lämpökäsitellystä männystä, jonka lämpimän punertava värisävy tuo saunaan rauhallista perinnesaunan tunnelmaa. Voit myös yhdistellä erivärisiä puulajeja rohkeasti keskenään ja luoda aivan uudenlaisen ja persoonallisen ilmeen saunallesi. Scala edustaa Harvian taattua, sukupolvia kestävää tyylitajua jo vuodesta 1950.

Pyydä ilmainen saunasuunnitelma!

 

Saunasisustus, joka skaalautuu moneksi

Harvia Scala -laudemalli on erilainen ja konstailematon lauderatkaisu keskikokoiseen tai suureen saunaan. Siinä alalaude on laaja yhtenäinen taso ja ylälauteiden pitkittäinen laudoitus antaa saunaan erittäin modernin ilmeen. Scala-laudemalli on saatavana myös irrallisin istuinjakkaroin, jotka sijoitetaan halutulla tavalla laajalla yhtenäiselle alalauteelle.

Kaikki laudeosat on valmistettu joko lämpökäsitellystä haavasta tai lämpökäsitellystä männystä, jonka lämmin värisävy tuo saunaan rauhallista perinnesaunan tunnelmaa. Jämäkkä laudepuu on mitoiltaan 117 x 26 mm (leveys x paksuus).

Alalauteiden laudesyvyys on noin 500–1200 mm. Istuinjakkaran syvyys on 485 mm ja maksimipituus 1500 mm. Saatavana on myös jalkatuki ja suojakaide. Scala-lauderatkaisu räätälöidään aina saunan mittojen mukaan. Scala-lauteissa käytetty lämpökäsitelty mänty on kauniin punertavan ruskeaa. Lämpökäsittely lisää puun lahonkestoa, mittapysyvyyttä ja parantaa huollettavuutta.

Linear 22 WK200C (Saatavana K-raudoista)
Linear 22 LS WK220CLS (Saatavana K-raudoista)