SmartFold SF1212R

Harvia SmartFold -kokoontaittuva kylpyhuonesauna on innovatiivinen, uuden aikakauden tilaihme, joka on palkittu Suomessa ja maailmalla. Harvian SmartFold säästää lattiatilaa jopa useita neliömetrejä verrattuna tavallisiin kylpyhuonesaunoihin. SmartFold on todellinen elämänkaarisauna, joka sopii kaikkiin elämänvaiheisiin vauvaperheestä vaariin ja sinkusta senioriin. SmartFold helpottaa perheen arkea, kun ylimääräisiä neliöitä voi käyttää vaikkapa kodinhoitotilana.

Esteettömyys palvelee seniorikäyttäjiä, kun lauteet jätetään yläasentoon, saunaan pääsee pyörätuolilla. Ja jos saunan lauteille kiipeäminen tuottaa vaikeuksia, SmartFold-saunan ylälauteen voi jättää ylös ja nauttia lämmöstä alalauteella, sillä kiuas lämmittää saunojia lattiatasolta asti.

SmartFold SF1212R- malli taittuu oikealle, jolloin kiuas on saunan vasemmalla puolella.

Palkittua älyä: kokoontaittuva kylpyhuonesauna

Ota kylpyhuoneen neliöt tehokäyttöön! Harvian uusi kokoontaittuva ja muunneltava kylpyhuonesauna SmartFold käyttää lattiatilaa vain tarpeen mukaan. SmartFold on todellinen elämänkaarisauna, joka sopii kaikille käyttäjille, kaikkiin elämänvaiheisiin.

Kaikille käyttäjille esteetön sauna.

Nuoren perheen arki helpottuu tilansäästön ansiosta, mutta myös esteettömyys ja seniorikäyttäjät on huomioitu. Kun lauteet jätetään yläasentoon, saunaan pääsee pyörätuolilla ja jos tavanomaisen saunan lauteille kiipeäminen tuottaa vaikeuksia, SmartFold-saunan ylälauteen voi jättää ylös ja nauttia lämmöstä alalauteella.

Erityisesti tätä saunaa varten suunniteltu kiuas antaa lämpöä alhaalta asti. Kiukaan teho on 3,6 kW (230 V 1N~) ja se liitetään pistotulpalla kylpyhuoneen maadoitettuun pistorasiaan – tämä antaa joustoa myös sähkösuunnitteluun. SmartFold on energiatehokas: maltillisen kiuastehon ja tilavuuden sekä tehokkaan eristyksen ansiosta sähköä säästyy käytössä jopa 40 % perinteiseen saunaratkaisuun verrattuna. Turvalaitteet pitävät huolen siitä, että kiuas kytkeytyy päälle vain silloin, kun sauna on avattuna. Taittomekanismin käyttö on helppoa ja SmartFold on kokoontaitettunakin tyylikäs.

Säästyville neliöille on aina käyttöä.

Kun sauna on kokoontaitettuna, pesutilojen puolelle on helppo järjestää määräysten mukainen pyörähdystila. Perinteiseen saunaratkaisuun verrattuna tilaa säästyy jopa useita neliömetrejä. Märkätilojen neliöt ovat suhteellisen kalliita rakentaa, joten voi olla kannattavampaa hyödyntää säästyvä tila muissa huoneissa.

Harvia SmartFold mahdollistaa kylpyhuoneen käyttämisen tehokkaana kodinhoitotilana. Pyykkitelineelle, silitysraudalle tai vaikkapa huonekasvien mullanvaihdolle vapautuu mukavasti tilaa, kun puolet saunan lattianeliöistä otetaan lisätilaksi.

Harvian kylpyhuonesaunamallisto on alusta alkaen suunniteltu kylpyhuoneen kosteisiin ja usein ahtaisiin tiloihin.

  • Korkealuokkaiset, kestävät materiaalit
  • Kylpyhuonesaunan seinäelementit on valmistettu veden-, kosteuden- ja lämmöneristävästä erikoislevystä. Runkorakenne on alumiinia ja ruostumatonta terästä.
  • Seinät soveltuvat sellaisenaan suihkuseinäksi.
  • Rakenteeltaan erillinen kantava yksikkö: ei vaadi muutoksia ilmanvaihtoon eikä saneerauskohteessa tarvita rakennuslupaa.
  • Pieni koko: mahdollista asentaa jopa kylpyammeen paikalle.
  • Rungossa ei ole käytetty puuosia, jotka ennemmin tai myöhemmin aiheuttavat ongelmia kosteissa tiloissa.
  • Rakenne kestää kylpyhuoneen olosuhteet – yli 25 vuoden kokemuksella.
  • Harvia-kylpyhuonesauna nostaa asunnon arvoa.

Nopea asennus

Selkeistä elementeistä koostuva kylpyhuonesauna on asennettavissa nopeasti ja siksi kustannustehokkaasti. Kylpyhuonesauna toimitetaan aina asennusvalmiina pakettina. Työläitä sähkötöitä ei tarvita – sauna saa sähkönsä kylpyhuoneen maadoitetusta 16A-pistorasiasta. Sähkönkulutus on samaa luokkaa kuin pesukoneella.

Kylpyhuonesaunoja asennetaan yhä useammin uudiskohteisiin. Edut ovat selvät: rakentaja säästää tilaa, aikaa ja rahaa.

Palkittu tuote Suomessa ja maailmalla

  • Harvia SmartFold on saanut FinnBuild Highlights kunniamaininnan FinnBuild 1.-3.10.2014 -messuilla, sekä Euroopan suurin uima-allas- ja kylpyläalan lehti Schwimmbad & Sauna palkitsi
  • Harvia SmartFold -saunan joka toinen vuosi järjestettävässä Golden Wave -gaalassa. Kokoontaittuva SmartFold-kylpyhuonesauna nappasi arvostetun innovaatiopalkinnon saunojen, infrasaunojen ja höyrysaunojen laajassa kategoriassa.
  SF1212R
Leveys cm 120
Korkeus cm 208
Syvyys cm 120
NÄYTÄ LISÄÄ