Solar

Harvia Solar -saunasisustusmallin idea on säteittäinen kulmamoduuli, joka luo aurinkoisen tunnelman saunaasi. Lauteiden etureunaa ja selkänojia ryhdittää tyylikkäänä yksityiskohtana kapea musta raita. Laudemateriaaliksi on mahdollista valita kullankellertävä abachi, punaruskea tervaleppä, vaalea haapa tai tumma, lämpökäsitelty haapa. Luonnonmukaisiin Solar-lauteisiin voit upottaa esimerkiksi tyylikkään Harvia Forte –kiukaan. Valitse saunaasi Harvian suunnittelemaa edistyksellistä saunamuotoilua ja luovaa ilmettä. Sen jälkeen pääset nauttimaan lämpimistä lepohetkistä tyylikkäässä Solar-saunassasi.

Harvia Solar -saunasisustusmallin tunnusmerkki on säteittäinen kulmamoduuli. Selkänojissa ja lauteiden etureunoissa on tyylikkäänä yksityiskohtana musta raita. Lauteiden materiaaliksi on valittavissa abachi, tervaleppä, haapa tai lämpökäsitelty haapa. Selkänojat ja välisuojat ovat samaa puumateriaalia kuin lauteet.

Ylälauteiden syvyysvaihtoehdot ovat 500 tai 600 mm ja alalauteiden 400–1200 mm. Kaikissa lauteissa on pyöristetty massiivinen etureuna. Solar-saunasisustusmalli mahdollistaa myös erikoissyvän alalauteen, johon on mahdollista upottaa esimerkiksi Harvia Forte -kiuas.

Tarvittaessa lauteet tuetaan päätytuella ja nurkkiin suosittelemme valaisimia, joiden varjostimet sopivat täysin yhteen laudemallin kanssa. Lauteiden istuinosat ovat irrotettavissa siivousta varten. Solar-lauteilla sisustat saunasi tyylikkäästi unohtamatta käytännöllisyyttä.