fbpx

The Wall Black Steel E

Harvia The Wall Black Steel E -mallin sähkökiuas on keskikokoisiin saunoihin suunniteltu kiuas, jossa yhdistyy skandinaavinen minimalistinen design, käyttäjäystävällisyys, sekä korkea laatu. The Wall Black Steel E -mallin sähkökiuas on kompakti, tyylikäs ja luotettava kokonaisuus, joka soveltuu täydellisesti erilaisiin saunasisustuksiin taaten kiukaan pitkän eliniän. Kiukaan tyylikäs black steel -väri luo modernia tunnelmaa saunaasi.

The Wall Black Steel E -mallin sähkökiuasta ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella. Käytännöllisen designin ansiosta The Wall Black Steel -kiukaat on helppo upottaa lauteisiin, mikä mahdollistaa joustavan lauderatkaisun toteuttamisen.

Pitkä käyttöikä taataan korkealaatuisilla materiaaleilla ja fiksulla rakenteella. Huomattavasti normaalia pidemmät, hehkumattomat vastukset kestävät pidempään ja siirtävät tehokkaammin lämmön kiviin ja saunaan. Kiuas on suunniteltu tukeva rakenteiseksi ja sen tehokas ilmankierto tasoittaa saunan lämpötilaa, jotta voit nauttia vakaista löylyistä. Kiukaan asennustyö on vaivatonta ja nopeaa. Mukana toimitettava asennus-/seinäteline määrittää minimi suojaetäisyyden kiukaan ja lattian välillä.

Teho 4,5 kW 6 kW 9 kW
  • Kompakti, tyylikäs ja luotettava kiuas keskikokoisiin saunoihin
  • Tyylikäs black steel väri luo modernia tunnelmaa
  • Ohjaus erillisellä ja erikseen hankittavalla ohjauskeskuksella
  • Integroitavissa lauteeseen
  • Kestävä rakenne ja ominaisuudet pidentävät kiukaan ikää
  • Fiksu suunnittelu mahdollistaa tukevan rakenteen ja vakaat löylyt tuottavan ilmankierron
  • Vaivaton ja nopea asentaa
 
Tuotenumero
EAN
Väri
Teho kW
Paino kg
Syvyys cm
Leveys cm
Korkeus cm
Saunan minimikoko m3
Saunan maksimikoko m3
Saunan minimikorkeus
Kivimäärä kg max.
Käyttöjännite 3-vaiheinen
Liitäntäkaapeli (mm2)
Sulake (A)
Käyttöjännite 1-vaiheinen
Liitäntäkaapeli (mm2)
Sulake (A)