fbpx

The Wall Black Steel

Harvia The Wall -kiukaan design on selkeän virtaviivainen ja skandinaavisen minimalistinen. The Wall kiuas vie tyylikkäästi vain pienen tilan saunassa, vaikka tehokkuutta löytyy aina 9 kW:iin saakka. Laitteen valmistuksessa on keskitytty ennen kaikkea käytännöllisyyteen: valaistut käyttökytkimet, helppo asennus ja kestävät rakenneratkaisut tekevät The Wall -kiukaasta suuren ominaisuuksiltaan. Kaikki tämä kompaktissa ja tyylikkäässä The Wall -kokonaisuudessa.

Käyttöajan kytkin ja termostaatti lämpötilalle ovat kumpikin valaistuja. Ergonominen valaistu käyttökytkin erottuu kiukaan yläosassa, josta sitä on helppo käyttää. Valaistus helpottaa hämärässä käyttöä. Harvemmin käytetty termostaatin säädin sijaitsee kiukaan alaosassa. Kiukaan käytön kätisyyden (oikea/vasen) voi valita asennuksen yhteydessä.

The Wall -kiuas on kestävä rakenteeltaan ja vastuksiltaan: vastuksille on oma tukirakenne, joka suojaa vastuksia, estää vastuksen vääntymistä ja pidentää käyttöikää. Lämmölle ja kosteudelle alttiit komponentit on sijoitettu kiukaan alaosaan ja kiukaan vastuksen rakenne on suunniteltu kestämään pitkään lämmitystehosta tinkimättä.

Kiukaan asennustyö on vaivatonta ja nopeaa. Mukana toimitettava asennus-/seinäteline määrittää minimi suojaetäisyyden kiukaan ja lattian välillä.

Teho 4,5 kW 6 kW 8 kW
Valitse oikea teho
LASKE SAUNASI TILAVUUS

Skandinaavista muotoilua

Harvia The Wall Black Steel -kiukaan design on selkeän virtaviivainen ja skandinaavisen minimalistinen. The Wall -kiuas vie tyylikkäästi vain pienen tilan saunassa, vaikka tehokkuutta löytyy jopa 9 kW:iin saakka. Laitteen valmistuksessa on keskitytty ennen kaikkea käytännöllisyyteen: valaistut käyttökytkimet, helppo asennus ja kestävät rakenneratkaisut tekevät The Wall Black Steel -kiukaasta suuren ominaisuuksiltaan. Kaikki tämä kompaktissa ja tyylikkäässä The Wall Black Steel -kiuaskokonaisuudessa.

 Tutustu ominaisuuksiin
 Katso asennusvideo
Tuotekuvaus
  • Selkeän virtaviivainen ja skandinaavisen minimalistinen
  •  Tilaa säästävä kiuas, joka sopii erityylisiin saunoihin
  • Valaistu käyttökytkin
  • Kätisyys valittavissa asennuksen yhteydessä
  • Integroitavissa lauteeseen
  • Kestävä rakenne ja tekniset ominaisuudet pidentävät kiukaan ikää
  • Vaivaton ja nopea asentaa
 
Tuotenumero
EAN
Väri Black Steel
Teho kW
Paino kg
Syvyys cm
Leveys cm
Korkeus cm
Saunan minimikoko m3
Saunan maksimikoko m3
Saunan minimikorkeus
Kivimäärä kg max.
Käyttöjännite 3-vaiheinen
Liitäntäkaapeli (mm2)
Sulake (A)
Käyttöjännite 1-vaiheinen
Liitäntäkaapeli (mm2)
Sulake (A)
Kaapeli mm2
Sulake A
NÄYTÄ LISÄÄ