The Wall Combi

The Wall Combi -kiuas on höyrystävä kiuasuutuus Harvian  The Wall-kiuassarjassa. Saunominen höyrystävällä Wall Combi -kiukaalla on moniaistillinen kokemus. Kiukaan monipuolisuus etsii vertaistaan: yhdellä kiuasratkaisulla nautit saunasta monella tapaa.

The Wall Combi-kiukaan integroitu höyrystin muodostaa ja ylläpitää tasaisen kosteuden saunassa – jopa prosentin tarkkuudella. Höyry lisää saunan lämmön miellyttävyyttä ja tekee löylyistä pehmeät ja kosteat. Kiukaan tuoksuastiaan voi lisätä löylytuoksuja luomaan lisätunnelmaa. Nauti saunastasi juuri kuten haluat – Combi-kiuas mukautuu sinun, perheesi ja ystäviesi saunomistottumuksiin.

Lue lisää Combi-kiukaasta

Teho 4,5 kW 7 kW 9 kW
Täyttötapa Automaattitäyttö Manuaalitäyttö
Valitse oikea teho
LASKE SAUNASI TILAVUUS

The Wall Combi -kiukaassa on erillinen vesitila, joka varustettu omilla vastuksilla. Vesisäiliön sisältö riittää hyvin koko saunomiskerran ajaksi. Löylytuoksuille on varattu oma astia kiukaan etuosaan. Kiukaan käyttö on yksinkertaista ja vesisäiliön tyhjentäminen on helppoa ja turvallista. Ruostumaton ja selkeämuotoinen ulkokuori on helppo pitää puhtaana kosteassa ympäristössä. The Wall Combi-kiuas on kestävä, helppo huoltaa ja sillä on pitkä käyttöikä. Kiuasta voi käyttää myös perinteisen kiukaan tapaan ilman höyrystintä.

The Wall Combi -kiukaaseen tarvitaan erillinen ohjauskeskus, joka ohjaa sekä kiuasta että höyrystintä ja jonka avulla kiuasta on helppo käyttää. Myös käyttäjä‐ ja saunakohtaiset asetukset ohjauskeskukseen ovat mahdollisia.  Wall Combin ja valitsemasi ohjauspaneelin avulla voit säätää saunatilan ilmankosteuden prosentin tarkkuudella. Wall Combissa on vesisäiliössä erilliset vastukset, jotka toimivat itsenäisesti erillään kivitilan vastuksista. Näin ollen voit säätää kosteutta ja lämpötilaa erikseen.
Tämä kiuas on luotu sinulle, joka arvostat pehmeitä ja kosteita löylyjä sekä tuoksujen tuomaa tunnelmaa.

 • Höyrystävä Wall Combi-kiuas on seinäkiinnitteinen ja vie vain vähän tilaa.
 • Ulkokuori ruostumatonta terästä
 • Kestävä, pitkäikäinen ja helppo huoltaa
 • Kiukaan etuosassa erillinen integroitu höyrystin, jota ohjataan ohjauskeskuksella
 • Höyrystimen vesisäiliössä helppo ja turvallinen vedenpoisto
 • Combi-kiukaan etuosa aukaistavissa kokonaan höyrystimen vesisäiliön helppoa puhdistamista varten
 • Automaattinen vesisäiliön täyttö malleissa SW45SA, SW70SA ja SA90SA
 • Suositeltavat ohjauskeskukset: Harvia Xafir Combi ja Xenio Combi
 • Höyrystimen höyryn tuottoa voi säätää asteen tarkkuudella ohjauskeskuksella erikseen riippumatta kiukaan kivitilan lämpötilasta
 • Kiuasta voi käyttää myös perinteisen kiukaan tapaan ilman höyrystintä
 • Astia löylytuoksuille kiukaan etuosassa
 
Väri
Teho kW
Paino kg
Syvyys cm
Leveys cm
Korkeus cm
Saunan minimikoko m3
Saunan maksimikoko m3
Saunan minimikorkeus
Kivimäärä kg max.
Höyrystimen teho kW
NÄYTÄ LISÄÄ