Thermio vedenlämmitin, 25 litraa WP250TH

Thermio-vedenlämmittimen tyylikäs teräksinen ulkokuori sopii saunaan kuin saunaan. Vesi lämpenee nopeasti Thermio-vedenlämmittimessä, sillä savuputki toimii vesisäiliön seinämänä. Hanaratkaisu on viety pois kuuman vesisäiliön ja kiukaan luolta. Voit kiinnittää vesihanan kolmella eri tavalla lauteisiin tai seinään. Hana on turvallisempi käyttää ja kuumia vesiroiskeita ei tarvitse pelätä. Turvallisen saunomisen puolesta – Harvia.

Turvallisempaan veden lämmittämiseen

Vesi lämpenee nopeasti tyylikkäässä piippumallin Thermio vedenlämmittimessä, sillä savuputki toimii vesisäiliön seinämänä. 25 litran vedenlämmitin Thermio sopii yhteen kaikkien Harvian puulämmitteisten kiukaiden kanssa, pois lukien Harvia 50-mallit. Vedenlämmittimen etuosa on kiiltävää ruostumatonta terästä. Thermio vedenlämmittimen hanaratkaisu on turvallinen ja tekee kuuman veden kanssa työskentelystä helpompaa.

Thermio vedenlämmittimen hana on viety pois kuuman vesisäiliön ja kiukaan luolta. Vesisäiliön pohjasta lähtee parin metrin musta silikoni letku, jonka päässä on vesihana. Hanan voi asentaa kiinnitysraudan avulla lauteen reunan alle tai upottaa hanan lauteen reunalaudan läpi. Kiinnitysraudan avulla hanan voi kiinnittää myös seinään.

 

  WP250TH
Väri Teräs
Paino kg 7
Syvyys cm 28
Leveys cm 36
Korkeus cm 91
Vesisäiliön tilavuus l 25
Savuaukon halkaisija mm 115
NÄYTÄ LISÄÄ