fbpx

Värivalot SACL23071

Harvia värivalojärjestelmällä luot saunaasi erilaisia tunnelmia oman toiveesi mukaan. Väreillä on myös vaikutusta ihmisen terveyteen ja joskus ihminen kaipaa luonnostaan juuri sitä väriä ympärilleen, joka tekee hänelle hyvää. Punainen on sensuelli sekä voimakas väri, joka tuo olemukseen energiaa. Sininen tuo harmoniaa ja saa ajatuksesi järven lailla hiljaisesti lipumaan. Kun haluat lisää luovuutta, valitse luonnollinen vihreä, joka myös rentouttaa. Entä keltainen? Se tuo lämmön lisäksi ihanaa auringonpaistetta saunaelämään. Värivalolaitetta ohjaat helposti Griffin Colour Light –ohjauskeskuksella, jolla voit valita mieleisesi värivalon, säätää sen voimakkuutta ja asettaa värin vaihtumaan haluamallasi nopeudella. Värivalot on saatavilla Solar-, Exclusive-, Formula- ja Ventura-saunasisustusmalleihin. Innovatiivista Harvia-laatua jo vuodesta 1950.

(varustettava Griffin CG170T -ohjauskeskuksella)

Valoa ja värejä saunaelämään

Harvian värivalojärjestelmän keltaisella, punaisella, sinisellä ja vihreällä valolla voit luoda saunaasi juuri halutun tunnelman. Väreillä on lisäksi tutkitusti kokonaisvaltainen vaikutus ihmisen terveyteen.

Värivalolaitetta ohjataan Griffin Colour Light -ohjauskeskuksella. Värivalo-ohjauskeskuksen avulla voit valita mieleisesi värivalon, säätää valon voimakkuutta, sekä asettaa värin vaihtumaan haluamallasi nopeudella. Värivalo on saatavilla Solar-, Exclusive-, Futura-, Formula- ja Ventura-saunasisustusmalleihin.

  SACL23071
Leveys cm 47
Korkeus cm 100