Ventura

Harvia Ventura -laudemallit tuovat saunasisustukseen uniikkia luksusta. Venturan lauteet ja selkänojat yhdistyvät toisiinsa sulavasti muotoonpuristetun puuviilun ansiosta. Lauteiden väliin jäävät urat ovat sisustuksellisesti tyylikkäät ja käytännölliset. Lauteilla on erittäin miellyttävä istua muotoillun etureunan ansiosta. Hehkeän vaaleasta puusta valmistetut Ventura-lauteet kestävät erinomaisesti kuumuutta ja kosteusvaihteluita.

Ventura-lauteilla voit unohtaa täydellisesti kaiken kiireen ja keskittyä oleelliseen – saunan lempeästä lämmöstä nauttimiseen – ja uusien lauteidesi ihasteluun.

Klikkaa tästä tilaa ilmainen saunasuunnitelma!

Muotoilun mukavuutta ja näyttävyyttä saunaasi

Harvia Ventura -laudemalli - jotain aivan uutta saunaasi!

Venturan laudeosat, selkänojat ja välisuojat on valmistettu muotoonpuristetuista, kerroksittain liimatuista puuviiluista. Ventura-lauteet on valmistettu vaaleasta Fuma-puusta, joka soveltuu hyvin laudemateriaaliksi, sillä se säilyttää hyvin vaalean sävynsä ja kestää kuumuutta sekä hetkittäisiä kosteusvaihteluita. Suosittelemme lauteiden pintakäsittelyä parafiiniöljyllä , jonka voimme tehdä puolestasi Harvian tehtaalla.

Sisustuksen urat ovat samalla tyylikkäät ja käytännölliset. Lauteilla on erittäin miellyttävä istua muotoillun etureunan ansiosta.

  • Ylälauteiden syvyys on 550 tai 650 mm ja alalauteiden syvyysvaihtoehdot 450, 550 tai 650 mm.
  • Ventura-saunasisustusmalliin on mahdollista upottaa kiuas.
  • Lauteet voidaan tukea myös päätytuella.
  • Nurkkiin on mahdollista sijoittaa nurkkavalaisimet tai lauteisiin voidaan integroida LED-valot, jolloin lauteiden linjat korostuvat kauniisti.
  • Istuinosat ovat helposti irrotettavissa siivousta varten.

Emme suosittele lauteita asennettavaksi pihasaunoihin.

NÄYTÄ LISÄÄ