fbpx

Ventura

Harvia Ventura -laudemallit tuovat saunasisustukseen uniikkia luksusta. Venturan lauteet ja selkänojat yhdistyvät toisiinsa sulavasti muotoonpuristetun puuviilun ansiosta. Lauteiden väliin jäävät urat ovat sisustuksellisesti tyylikkäät ja käytännölliset. Lauteilla on erittäin miellyttävä istua muotoillun etureunan ansiosta. Hehkeän vaaleasta Fuma-puusta valmistetut Ventura-lauteet kestävät erinomaisesti kuumuutta ja kosteusvaihteluita.
Ventura-lauteilla voit unohtaa täydellisesti kaiken kiireen ja keskittyä oleelliseen – saunan lempeästä lämmöstä nauttimiseen – ja uusien lauteidesi ihasteluun.

Klikkaa tästä tilaa ilmainen saunasuunnitelma!

Muotoilun mukavuutta ja näyttävyyttä saunaasi

Harvia Ventura -laudemalli - jotain aivan uutta saunaasi! Venturan laudeosat, selkänojat ja välisuojat on valmistettu muotoonpuristetuista, kerroksittain liimatuista puuviiluista. Sisustuksen urat ovat samalla tyylikkäät ja käytännölliset. Lauteilla on erittäin miellyttävä istua muotoillun etureunan ansiosta.

Sisustusmalli on saatavana vaalean puun sävyisenä. Voit käsitellä lauteet halutessasi värillisellä laudevahalla.

Ylälauteiden syvyys on 550 tai 650 mm ja alalauteiden syvyysvaihtoehdot 450, 550 tai 650 mm. Ventura-saunasisustusmalliin on mahdollista upottaa esimerkiksi Cilindro Plus Spot -kiuas. Tarvittaessa lauteet tuetaan päätytuella. Kulmiin on mahdollista sijoittaa nurkkavalaisimet tai LED- valonauhat penkireunoihin, jolloin lauteiden linjat korostuvat kauniisti. Istuinosat ovat helposti irrotettavissa siivousta varten.

Ventura-laudemalli on valmistettu fuma-puusta. Fuma solveltuu hyvin laudemateriaaliksi, sillä se säilyttää hyvin vaalean sävynsä ja kestää hyvin kuumuutta sekä kosteusvaihteluita.

NÄYTÄ LISÄÄ