Uutuus!

Xenio WiFi-lisävarustepaketti WiFi

Harvia Xenio WiFi -lisävarustepaketti pitää sisällään Harvia Xenio WiFi -ohjauspaneelin ja Harvia SAB00103 -ovitunnistimen. Tällä paketilla muutat Harvian XE-kiukaan tai Harvian Xenio CX170 ja Xenio Combi CX110C -ohjauskeskuksen etäohjattavaksi. Ohjauskeskusten tulee olla valmistettu vuonna 2020 tai sen jälkeen.  
  
Käyttöä varten tarvitset lisäksi langattoman lähiverkon ja MyHarvia-mobiilisovelluksen, joka on ladattavissa ilmaiseksi Google Playsta ja Applen App Storesta

Lataa MyHarvia sovellus ilmaiseksi:
Lataa Harvia MyHravia sovellus
Lataa Harvia MyHravia sovellus

Turvallista ja helppoa saunan etäkäyttöä

Xenio Wifi-lisätarvikepakettiin kuuluu

  • ohjauspaneeli
  • turvalaite ovitunnistin
  • MyHarvia sovellus (ladattavissa ilmaiseksi Google Playsta ja AppStoresta)

Harvia Xenio WiFi

Etäohjausta tukeva ohjauspaneeli

Moderni ja tyylikäs Harvia Xenio WiFi on mobiililaitteella etäohjattava saunan ohjauspaneeli valaistuilla kosketuspainikkeilla ja ovitunnistimella. Ohjauspaneeli on liitettävissä lähiverkkoon.

 

Harvia ovitunnistin

Turvallista etäkäyttöä

Lisävarustepakettiin kuuluvan Harvian ovitunnistimen avulla etäkäynnistät sähkökiukaan ja ohjaat saunatilan muita toimintoja turvallisesti. Yhteensopivan ohjauskeskuksen kanssa käytettävä ovitunnistin on eurooppalaisen sähkökiuasstandardin (SFS-EN 60335-1 & 60335-2-53) mukainen turvalaite. Saunan oven tulee olla suljettuna, jotta etäkäynnistys voidaan aktivoida ohjauspaneelista. Esimerkiksi lapsiperheissä lapset saattavat leikkiä saunatilassa ja tilaan voi unohtua jotain sinne sopimatonta, joka saattaa aiheuttaa paloturvallisuusriskin ja saunan ovi voi jäädä auki. Ovitunnistimen avulla tällaiset tilanteet vältetään, kun saunatila pitää tarkastaa etäkäynnistyksen uudelleen aktivoimisen yhteydessä.

 

MyHarvia-mobiilisovellus

Sauna käden ulottuvilla

MyHarvia on saunan etäkäyttöön suunniteltu mobiilisovellus, jolla saunatilan kiuasta, valaistusta ja ilmanvaihtoa voidaan hallita mobiililaitteella etänä. Etäohjausta varten käyttäjällä pitää olla sovelluksen kanssa yhteensopiva kiuas, turvalaite ja Harvia Xenio WiFi -ohjauspaneeli (E-mallin kiukaat vaativat lisäksi erillisen ohjauskeskuksen). Ominaisuudet vaihtelevat liitettävän laitteen perusteella.   
  
MyHarvia-mobiilisovelluksen avulla voit säätää saunan lämpötilaa sinulle sopivaksi ja valita milloin haluat saunasi olevan valmiina sinua varten, mistä ja milloin tahansa. Turvalaite varmistaa, että saunatilaa on turvallista hallita etänä. MyHarvia mahdollistaa useamman yhteensopivan laitteen käytön.   
  
Lataa MyHarvia-mobiilisovellus ilmaiseksi Google Playsta ja Applen App Storesta

Lataa Harvia MyHravia sovellus

Lataa Harvia MyHravia sovellus

 

 

 

 

  WiFi
Tuotenumero CX001WIFI
EAN 6417659027830
Väri Black
NÄYTÄ LISÄÄ