fbpx

Valon ja mosaiikin juhlaa

Moskovalainen suunnittelu- ja rakennusyhtiö Sauna Production on käyttänyt Harvian Spa Modules -tuotteita niiden esittelystä lähtien. Yrityksen päätuotteita ovat hammam-höyrysaunat, lisäksi se tekee myös perinteisiä venäläisiä ja suomalaisia saunoja.

Hammamien suosio Venäjällä on kasvussa. Oheinen 3D-havainnekuva on tehty Volga-joen suulle rakennettua Koprino Bay Park -hotellin laajaa hyvinvointikeskusta varten. Kuvassa näkyvä bysanttilainen tyyli on hammameille tyypillinen – Venäjällä itämaisuus näkyy kaiken kaikkiaan vahvemmin kuin suomalaisissa kohteissa. Koko keskuksessa on kaksi hammamia sekä suomalainen sauna ja venäläinen kylpyosasto uima-altaineen.

Spa-moduulien lujuuden ja kestävyyden ansiosta rakentaja antaa tekemilleen hammameille 10 vuoden takuun, edellyttäen että niiden käyttö ja huolto tehdään asianmukaisesti.

Harvian Spa Modules -tuotteet sopivat 3D-suunnitteluun enemmän kuin hyvin, sillä niistä kaikista on olemassa yhteensopivat 3D-mallit. Ne on helppo sijoittaa suunnitelmaan ja nähdä, miten lopputulos toimii.

Spa Modules -tuoteperhe koostuu suulakepuristetusta XPS-polystyreenistä valmistetuista moduuleista, joissa yhdistyy betonin kestävyys ja polystyreenin muovattavuus. Spa Modules -perheeseen kuuluu hammam- ja kylpyläympäristöön tarkoitettuja moduuleja yksittäisistä penkeistä suihkusoppiin ja kokonaisiin höyryhuoneisiin asti.